Scooter Ypenburg blinkt uit

“Alles is mogelijk om je eigen droomscooter te realiseren”

Scooter Ypenburg is echt een begrip in Den Haag en ver daar buiten. Ze hebben vooral naam gemaakt door hun geweldige aanbod van scooters. Ook op het gebied van onderhoud, reparaties en service blinkt dit familiebedrijf echt uit.

Scooter Ypenburg heeft een indrukwekkende showroom met een zeer groot aanbod van nieuwe en tweedehands scooters van topmerken. Het customizen’ van scooters of wel het ‘special’ laten maken van je scooter is al jaren een trend. De werkplaats is het hart van de showroom waar een vast team van gedreven monteurs zorgen voor de ‘finishing touch’ van een scooter. Alle opties kunnen hier direct op de scooter worden gezet. “Door het altijd op voorraad hebben van een bijzonder assortiment van onderdelen en extra’s is werkelijk alles mogelijk om je eigen droomscooter te realiseren. Vaak is een scooter een echt paradepaardje dat gekoesterd moet worden en daarbij hoort natuurlijk ook een gecertificeerd alarmsysteem dat wij ter plekke kunnen in bouwen.” Natuurlijk kun je bij dit erkende BOVAG bedrijf ook terecht voor onderhoud, servicebeurten, reparaties en schadeherstel. “Omdat de wereld altijd door draait veranderen wij mee. Het team doet daarom altijd een stapje extra en is op de hoogte van de allerlaatste technieken om de scooters in perfecte staat de showroom uit te laten rijden.”

Extra Service

Belangrijk is om je nieuwe aankoop goed te verzekeren en dat kan Scooter Ypenburg helemaal voor jou regelen zodat je meteen verzekerd rondrijdt. “Juist door onze ervaring weten wij als geen ander welke verzekering het beste past bij jouw scooter, zegt eigenaar Myra. “Daarnaast regelen wij als een extra service de totale afhandeling bij een schade. De scooter wordt dan opgehaald, de schade wordt bekeken en de verzekering wordt op de hoogte gebracht. We nemen echt zorg uit handen en bespreken met de expert de schade. Uiteraard wordt op ons advies en in overleg met de klant bepaald of er gerepareerd kan worden of dat er gekeken moet worden naar een ander optie. Hierdoor ontzorgen we niet alleen maar geven met onze vakkennis het allerbeste advies.”

1-1 pag_Scooter-Ypenburg_0216_LR-1

Bron: Lourens Magazine

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!