Reparatie & Onderhoud

Scooter-Ypenburg in Den Haag, beschikt over een mooie, professionele herstelplaats voor zowel scooters als fietsen.Werkplaats Scooter Ypenburg

Heb je schade of ben je aangereden? Wij verzorgen niet alleen de herstelling en reparatie, ook het regelen van een expert en de volledige afhandeling van het schadedossier kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

Reparatie? Onderhoud? Schade? Contacteer Scooter Ypenburg met al je vragen en wensen. Bij ons kan je altijd terecht.

Wij halen en brengen ook in, Pijnacker, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Bleiswijk, Rotterdam en omstreken.

Bovendien hebben we ook een haal en breng service voor 20 euro per rit.

Scooters

Wij kunnen u scooter spoedig repareren en onderhouden doordat wij vele onderdelen in voorraad hebben. Bovendien zijn we Honda dealer, Kymco dealer, Peugeot dealer, Tomos dealer en Sym dealer, dus mocht het nodig zijn, dan zijn alle onderdelen snel te leveren.

Bent u in het bezit van een Vespa, ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Een kras, een deuk of andere schade, wordt door onze gekwalificeerde monteurs hersteld.

IMG_2106

Fietsen

Een goed onderhouden fiets is veilig en fietst betrouwbaar en comfortabel. Wanneer je veel fietst kun je er niet aan ontkomen dat er af en toe reparaties en onderhoud gedaan moet worden aan uw:

  • Fietsbanden
  • Fietsketting
  • Versnellingen
  • Remblokken/naaf etc.

Kom gerust langs met uw dames- en herenfiets, e-bike, racefiets, stadsfiets en oma fiets, want bij ons gediplomeerde monteurs bent u aan het juiste adres.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!